6 extrém dolog, amit bitcoinnal vehetünk

spot_img

Ki tudja mikor látunk megint olyan őrületes emelkedést a BTC árfolyamában, mint tavaly decemberben. Persze ha olyan hajrá nem is lesz többet (sokak szerint lesz), akkor is döbbenetes az az emelkedés, amit a leghíresebb kriptovaluta eddig elért. Bizony, ma már nehéz elképzelni, de egykor akár 1000 dollár ellenében is szép mennyiséget vásárolhattunk.

Az viszont biztos, hogy egyre több az elfogadóhely, annak ellenére is, hogy még nem látjuk tisztán, hogy egyfajta aranytartalékká válik inkább vagy valóban BTC-vel fogunk tejet és kenyeret vásárolni. Összeszedtünk hat, szokatlan terméket és szolgáltatást, amit bitcoin ellenében kaphatunk meg.

Hamis igazolványok

Amerikában szigorúan veszik a szabályt, miszerint 21 éves kor alatt tilos alkoholos italokat vásárolni. Persze mint azt mindannyian jól tudjuk, valójában már 17-18 évesen elkezdenek inni az emberek, sokan nehezen várják ki azt a néhány évet, míg legálisan is ihatnak. Külön iparág épült a probléma megoldására, rengetegen kínálnak hamis személyiket a bulizni vágyó fiataloknak.

Egy 11 millió dolláros, három szintes jacht

Hiába, ha egyszer meggazdagodtunk egy jó időpillanatban tett bitcoin befektetésen, akkor úgy illik, hogy a gazdagok tipikus játékszereit is megvegyük magunknak. Egy jacht kötelező mindenkinek, akinek roskadozik a bankszámlája a dollároktól, vagy a kirptovaluta tárcája a bitcoinoktól. A cikk születésekor ez a hajó már elkelt (elment), de ne keseregjünk, bizonyára lesznek még hasonló lehetőségek.

Első generációs Apple Macintosh

Ha kriptovalutákból szedtük meg magunkat, akkor természetes, hogy az informatika, számítástechnika területéről választunk magunknak hobbit is. Mi lehetne jobb módja a pénzünk elköltésének, mint az, hogy az ipar egy-egy történelmi gyöngyszemét megvásároljuk? Bizony, vehetünk magunknak akár egy első (legelső) generációs Apple Macintosh személyi számítógépet is. Sajnos már ez is elkelt, de bizonyára fellelhető még az 1984-ben, 2,495 dolláros áron piacra került modellből.

Egy indonéz sziget harmada

Ismét egy magától értetődő pont a listán, ha dúsgazdagok lettünk, akkor muszáj vennünk egy szigetet, ezt mindenki tudja. Mi lehetne jobb ajánlat, mint Lombok, egy paradicsomi sziget harmada? 10 millió dollárt ér, 2014-ben 22 672 BTC-t kértek érte.

Gyapjas mammut szarv

Végül, de még véletlenül sem utolsó sorban, ha lakberendezési problémáink lennének, vehetünk magunknak egy mammut szarvat. Nincs mit tenni, a gazdagok óriási házakban kell, hogy éljenek, ha nagy a ház, akkor nem is olyan könnyű berendezni,. minden szobába, terembe kell valami különleges és eredeti. Ha van legalább 175 000 dollárnyi bitcoinunk, egyértelmű, hogy mire költsük.

Kecske

Miért ne vennénk egy kecskét? Komolyan, gondoljuk át józan ésszel, mi, mégis mi szólhat az ellen, hogy vásároljunk egy kecskét? Persze, hogy semmi! Akkor tegyük meg, akár BTC-vel is!

+1: Mini ágyú

Azért szeretek újságíróként dolgozni, mert sok olyasmivel találkozom, ami az én életemet is megváltoztathatja. Bizony, ezen a linken egy saját mini ágyút is vehetünk magunknak! A láma zoknikról, webcam szexműsorokról, litvániai lakásbérlés lehetőségről és egyebekről majd később szólunk részletesen.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img