Rick & Morty ICO indul?

spot_img

Az egész egy Twitter-szóváltással kezdődött.

Az ismert rajzfilmsorozat eddig három évadot élt meg. Az utolsó részt az Adult Swim csatorna október elsején vetítette az Egyesült Államokban, de mint az a közelmúltban kiderült, a negyediket még meg sem rendelték, sőt. A munkálatok még el sem kezdődtek.

Dan Harmont, a show egyik fő atyját a közösségi platformon inzultálta egy rajongó, “lusta alkoholistának” titulálva őt, követelve, hogy készüljön el a forgatókönyvekkel. Ő itt tette világossá mindenki számára, hogy a pletykák igazak, és a csatorna valamiért nem hosszabbította még meg a szerződésüket. Ahogy fogalmazott:

Igazi kihívás lenne, – főleg egy ilyen részeges lusta kriplinek – megírni egy show-t, amit meg sem rendeltek.

 

Ezek után gyorsultak fel az események. Számtalan háborgó vagy épp követelő retweet között megjelent Ari Paul, ismert kriptós befektető posztja is:

Ha össze lehet gyűjteni egy decentralizált [hülye ICO ötlet] -re 50 milliót, akkor biztos vagyok benne, hogy össze lehet crowdfundingolni egy negyedik évadot a Rick and Morty-nak is. Adok 0.25 ETH-et a legjobb szlogennek.

Ennél a pontnál már kisebb robbanás következett be a kommentárok számában, és végül is a tetőpontot Justin Sun, a TRON alapítójának és igazgatójának megjelenése jelentette:

A mi termékünk, a TRON tud nektek segíteni kriptót gyűjteni, TRX-et, vagy akár BTC-t, hogy megcsináljátok a következő évadot. Nem kell a studióknak könyörögni ezért…

Mindez mindössze 12 órával cikkünk megjelenése előtt történt, és habár még semmi hivatalos nem történt, érdemes lesz résen lenni, mert ilyen nevek egymásra találása általában eseményeket idéz elő.

Te vennél Rick&Morty coint? Én biztosan! 😀

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img