McAfee: az USA Dollár el fog értéktelenedni

spot_img

A nagyon rossz első negyedév után az elemzők szerint nagyon sok “gyengekezű” befektető hagyta el a piacot, és túlnyomórészt csak azok maradtak, akiknek meggyőződésük, hogy a Bitcoiné és a kriptopénzeké a jövő. Biztos sokan emlékszünk McAfee korábbi kijelentésére, miszerint ha 2020 decemberéig a BTC nem éri el az egy millió dolláros árfolyamot, ő bizony elfogyasztja élő adásban férfiasságát.

Hát őszintén reméljük, hogy erre nem fog sor kerülni, mindenki érdekében.

Az elmúlt napokban a piac megtáltosodott, és határozottan úgy néz ki, hogy meg fog fordulni a lefelé tartó trend. McAfee pedig ezzel kapcsolatban így nyilatkozott meg tegnap Twitteren:

Senki – aki érti a kriptókat – nem kételkedik benne, hogy 10 éven belül az USA Dollár semmit sem fog érni. Akkor miért nehéz elfogadni 500% romlást két és fél év távlatában?

Zachary Jahnigen így válaszolt:

Pontosan ez az oka annak, hogy miért veszek a kriptóm mellé aranyat és ezüstöt is. A fiat nem fog (és valójában már most se ér) érni semmit. A kriptó, a nemesfémek és a föld az út!

Pár napja Tim Draper befektető tett egy jóslatot 250.000 dolláros árfolyamra a 2022-es évre, nem sokkal később pedig a CNBC csatorna szakértője, Brian Kelly nyilatkozott úgy, hogy Tim jóslatai “nem valószerűtlenek”.

Szóval fel a fejjel mindenki, olvad a jég, lassan véget ér a tél.

Tim Draper: 250.000$/BTC 2022-ben

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img