Mi lesz veled Verge?

spot_img

A Verge már jó ideje bérelt hellyel rendelkezik a kriptopénzek TOP20-as listáján, de igazán felkapottá tavaly decemberben vált, miután John McAfee egy tweetben méltatta a coint.

Bár McAfeeről később kiderült, hogy 100 000 dollárért gyakorlatilag bármit hajlandó promótálni, decemberben az emberek tömegével kezdtek XVG-t vásárolni, melynek ára kevesebb mint 1 centről közel 30 centig emelkedett.

Az ezt követő, hónapokig tartó áresésnek végül egy különös kérés vetett véget:

A fejlesztők 75 millió XVG-ért (mai áron ~6.2 millió dollár) cserébe egy “hatalmas, mindent megváltoztató” partnerkapcsolat aláírását igérték. Mivel a partnerkapcsolatok általában nem úgy működnek, hogy a másik felet le kell fizetni a csatlakozáshoz, voltak akik kételkedni kezdtek abban hogy a pénzre valóban emiatt van-e szükség. Ettől függetlenül a közösség összeadta a kért összeget, a napokban azonban kiderült hogy a gyüjtőszámláról 18.5 millió coint utaltak át a egy kriptotőzsdére. Amikor a Verge fórumán rákérdeztek, hogy erre miért volt szükség, a válasz az volt hogy a Ledger Nano támogatásának megszerzésére különítették el a pénzt, ezt azonban a Ledger technikai igazgatója személyesen cáfolta meg.

Egy tegnap megjelent interjúban Sunerok, az XVG fő fejlesztője a következőket nyilatkozta:

A partnerünk egy milliárdos forgalmat bonylító nemzetközi cég, melynek irodái világszerte megtalálhatóak. Bárki bármit mond, aláírtuk a megállapodást és holnap be fogjuk jelenteni.

Erre várhatóan (magyar idő szerint) holnap délután 4 órakor kerülhet sor. Kiváncsian várjuk a fejleményeket!

Update:

Verge – Pornhub partnerkapcsolat

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img