Cardano ügyvezető: Egy éven belül lenyomjuk a Bitcoint!

spot_img

A Cardano alapítója, és jelenlegi ügyvezető igazgatója, Charles Hoskinson közvetlenül azután nyilatkozott így, hogy az ADA újra megszerezte piaci kapitalizációban a hetedik pozíciót a világtabellán.

Miért méri mindenki az értékét piaci kapitalizációban? Annak idején a Bitcoint mindenki váltóként és készpénz helyettesítőként hirdette, és mint utólag kiderült, pont ebben vallott kudarcot. Az Ethereumot világszámítógépként hirdették, és most a CryptoKitties rontja el.

Charles Hoskinson (balra)

Hoskinson szerint minden kriptovalutának az a célja, hogy a világot jobbá tegye, függetlenül attól, hogy a lépték kicsi vagy nagy. De ez nem sikerülhet, hogyha a rendszer nem éri el a megfelelő színvonalat, vagy ha nem felhasználóbarát.

Egy társaság, aki adoptálni szeretne valamilyen kriptovalutát, először a csapatot, a filozófiát, és a technológiát fogja nézni, nem a kapitalizációt.

…Így működik a piac, és ez fogja egy éven belül piacvezetővé tenni a Cardano-t.

Mi igazán örülünk Mr. Hoskinson lelkesedésének, és sok sikert kívánunk nekik, ugyanakkor talán érdemes lenne észrevenniük, hogy itt a TOP10-ben sokkal erősebb a mezőny, mint lejjebb. Akár csapatról, akár filozófiáról, akár techről legyen szó… És egyikük sem tervezi csakúgy átadni a helyét.

Cardano

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img