FOMO3D: 19 000 ETH a piramisjáték nyertesének

spot_img

A FOMO3D / PoWH3D egy decentralizált, okos szerződések által irányított piramisjáték, mely az Ethereum hálózaton fut nem is akármilyen sikerrel. A játékhoz köthető decentralizált alkalmazások (dApp) jelenleg az Ethereum hálózat legnagyobb forgalmat bonyolító programjai, melyek az elmúlt 24 órában 100 000 Ethereumot forgattak meg. (A képen szereplő Dragon King egy promotált hirdetés, ne vegyétek figyelembe.)

A játék lényege, hogy némi ethereumért cserébe egy privát kulcsot kell vennünk. Minden egyes alkalommal, amikor egy játékos vásárlásra adja a fejét egy időzítő, amely 24 óráról indul resetelődik, tehát visszaáll 24 órára és ismét megkezdi a visszaszámlálást. Az a játékos, aki az utoljára vásárolt kulcsot birtokolja akkor, amikor a számláló eléri a 0:00:00-t, megnyeri a jackpotot. Ez jelenleg 19 056 ethereum.

A játék mellé egy komplett szabályrendszert is kitaláltak, így például jutalékot lehet szerezni a mások által vásárolt privát kulcsokból és egy reflinkkel akár meg is hívhatunk embereket, amivel még nagyobb szorzókat szerezhetünk. Ezen felül a játék előtt 4 különböző csapathoz csatlakozhatunk, melyek szintén különböző előnyöket / hátrányokat biztosítanak nekünk az adott kör lejártáig, valamint véletlenszerűen ethereum airdroppot is kaphatunk saját wallet címünkre.

Bár a játék jelenleg 24 órás számlálóval működik, a honlap szerint már készül a gyors verzió, ahol csak néhány percről vagy másodpercről indul a visszaszámlálás. A játékot egy okosszerződés vezérli, így elviekben a fejlesztők sem tudnak belenyúlni a játék menetébe és nem tudják ellopni az ott felhalmozott, jelenleg közel 9 millió dollárnyi vagyont.

Az exit scam lottó Fomo3D a Cryptokitties-hez hasonló mérföldköve az Ethereum hálózatnak, melyet valószínűleg a jövőben még gyakran fognak emlegetni. A cikket nem ajánlásként, kizárólag ismeretterjesztő célzattal tettük közé.

A játékot saját felelősségre ezen a linken, a részletes szabályzatot pedig ezen keresztül érhetitek el.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img