Állítólag napi 50.000 új felhasználót regisztrál a Coinbase

spot_img

Az alacsony árfolyamok és a piaci kedv idején sem lehet kérdés, hogy a világpiacon melyik a legnépszerűbb kriptotőzsde és váltó. A San Francisco-i székhelyű Coinbase továbbra is hitet tesz amellett, hogy a kriptopénzek valódi adoptációja még előttünk áll, ők pedig ennek éllovasai kívánnak lenni. Erre a Coinbase alapító és CEO Brian Armstrong a Bloomberg konferenciáján egy olyan nyilatkozattal erősített rá, amiben azt állította, hogy jelenleg is naponta ötvenezren regisztrálnak a platformra.

„A technológia buborékok és korrekciók sorozatán megy keresztül. Már túl vagyunk négy vagy öt olyan kiugráson, amiben a Bitcoin ára óriásit ment, irracionális volt a lelkesedés, aztán visszakorrigált 60-70 százalékot. Valamilyen szinten másolta a vállalat növekedését: 2012-13 körül, amikor kezdtük, napi 500 ember akart regisztrálni. Az azt követő buborék idején naponta 5000 új regisztrációt fogadtunk. Ez a szám most 50.000 naponta.”

Ha igaz a napi 50.000 új felhasználó, az heti szinten 350.000 új arcot, évente pedig 18,25 millió új regisztrációt jelentene. Brian Armstrong túlságosan optimistának tűnő számaival valószínűleg a legutóbbi buborék tetejével számolt – legalábbis a NewsBTC szerint, az ő információik alapján csak abban az időszakban érte el az 50.000 körüli érdeklődőt a Coinbase.

Persze a piaci viszonyokat is figyelembe véve, egyáltalán nincs szégyenkeznivalója a Coinbase-nek. Az év nyolcadik hónapját tapossuk és más források szerint idén már 9 millióan regisztráltak. Átlagosan ez napi 37.500 regisztrációt jelent, ami egyáltalán nem rossz eredmény.

A Bloomberg szervezésében megrendezett Players Technology Summit-on egy 25 perces interjú készült Brian Armstrong-gal. Aki kíváncsi az egészre, az erre vegye az irányt.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img