Új kriptopénzek a Paradexen és más újdonságok

spot_img

Egy rövid leállást követően újraindult a Paradex, amivel életbe lépett a legfrisebb verzió. Amióta felvásárolta őket a Coinbase, ez volt a legnagyobb volumenű frissítésük: érezhetően nagyobb erőforrások állnak rendelkezésükre, elkészült ugyanis a várva várt mobilapplikáció, amit Androidos és almás készülékkel is elérhetsz.

 

Mi is az a Paradex?

A Paradex egy egyedülálló, az Ethereum blokkláncon futó ERC20 tokenek tárolását és cseréjét lehetővé tévő webfelület. Az 0x protokollra épített program lényege, hogy profi kereskedési felületet biztosít peer-to-peer alapon, jutalékmentesen, méghozzá egyenesen tárcából, anélkül, hogy számlát nyitnánk vagy regisztrálnunk kellene bárhol is. Beindításához mindössze Metamask vagy Ledger tárcára van szükségünk.

Pár hónappal ezelőtt, a Coinbase általi felvásárlás híre hívta fel a figyelmet a Paradexre, a listázott és támogatott tokeneik egy részét pedig a Coinbase is hamarosan támogatni fogja. Arról egyelőre nincs infromációnk, hogy az újonnan támogatásra kerülő tokenek közül a Coinbase megfontolja-e azok implementálását saját felületére.


Új tokenek

Ha már említésre kerültek a tokenek, lássuk milyen új tokentámogatások bukkantak fel.  Többek között a két legnagyobb tőzsde, a Binance és a Huobi natív tokenje és a TrueUSD stabilcoin is bekerült. A teljes lista pedig:

0xCert (ZXC)

AirSwap (AST)

Aragon (ANT)

Binance (BNB)

Civic (CVC)

Decentraland (MANA)

District0x (DNT)

Huobi (HT)

Kin (KIN)

Kyber (KNC)

RChain (RHOC)

Storj (STORJ)

TrueUSD

 

Mi van még?

  • A DAI stabilcoinnal kereskedők a –REQ, -BAT, -SNT kereskedési pároknak örülhetnek.
  • Egy új, letisztultabb dashboardot is kaptunk.

(Paradex Official)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img