Mi az, ami nem fog megváltozni 10 év múlva?

spot_img

Az Amazon jelenleg a világ második legnagyobb vállalata, a cég alapítója és vezetője Jeff Bezos pedig 150 milliárd dolláros vagyonával a Föld leggazdagabb embere. Tőle származik a következő idézet, amivel kapcsolatban kiváncsi lennék a véleményetekre:

“Gyakran teszik fel nekem azt a kérdést, hogy milyen változásokra lehet majd számítani a következő 10 évben? Azt viszont nem szokták megkérdezni, hogy mi az, ami nem fog megváltozni a következő 10 évben? Szerintem ez utóbbi sokkal fontosabb, mert az állandó dolgok azok, amikre egy üzletet alapozni lehet.”

Ha a kriptopénzekről vagy a blokkláncról beszélünk, mi is állandóan csak azt hajtogatjuk, hogy azok majd hogyan fogják megreformálni a jövőnket és megváltoztatni a világot. A kérdésem az lenne felétek, hogy ti mennyire hisztek ebben?

Például ha elterjednek a kriptopénzek, szerintetek a pénzintézetek többsége tényleg lehúzhatja a rolót, vagy egyszerűen csak alkalmazkodni fognak és Forint vagy Dollár helyett majd X COIN-ban fogják vezetni a számlánkat, de lényegében minden változatlan marad? A kripto esetében mik lehetnek azok az állandó dolgok, amelyekre Bezos szerint érdemes lenne építenie egy évtizedekre tervező vállalkozásnak?

A végére pedig még egy érdekes kép arról, hogy 20 évvel ezelőtt honnan indult el Bezos és az Amazon:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img