200 dollár az Ethereum, mi történik?

spot_img

Lassan szinte ingyen osztogatják a világ második leghíresebb kriptopénzét. Tekintsük át a közelmúlt híreit, hogy vajon miért van ez.

Érdemes-e most ethereumot venni?

A héten írt Moonbaby kollégám arról a kérdésről, hogy érdemes-e beszállni az Ethereumba. Ha akkor még kérdéses is volt a dolog, most már valószínüleg nem az a legtöbbünknek. 200 dolláron járunk, és szerintem nem sokan hittük volna, hogy valaha fogjuk még ezt a számot látni az ikonikus kristály szimbólum mellett.

Ugyanakkor nagyon aggasztó nyilatkozatok jelentek meg a kriptopénz jövőjével kapcsolatban, amik egyúttal meg is magyarázzák, miért remegett meg annyi befektető keze az elmúlt napokban.

Jeremy Rubin, Bitcoin Core fejlesztő, és a Stellar tanácsadója nyilatkozott arról, hogy ha az ETH és a GAS belyettesíthető marad más ERC-20 tokenekkel az okosszerződésekben, akkor az Ether értéke idővel el fogja érni a nullát.

The collapse of ETH is inevitable

… Ami ennél súlyosabb pofon lehetett az Ethereum-hodlereknek, az Buterin válaszreakciója, ami sommásan annyi volt, hogy “Ez így van.”

Bővebben Buterin elmondta, hogy a logika helyes, és hogy meg kell változtatni az ETH üzleti modelljét ahhoz, hogy életképes maradhasson, és ne lehessen olyan élősködő láncokat létrehozni a blokkláncon, amiknek nincs szüksége a saját tokenjükön kívül másra a működéshez.

Persze amellett is érvelt, hogy az ETH miért NEM éri el a nullát. Hiszen erős a közösség, a progresszió folyamatos… De véleményem szerint nagyon nem sikerült profira a válasz reakció. Mindez pedig jelen körülmények között meg is tette a hatását.

De ha a te hited nem rendült meg ebben a kriptóban, akkor most van itt a tökéletes lehetőség. 200 dollárért tied lehet Binance-n egy ETH, ami ért már 1400-at is, és ki tudja, mit tartogat még a jövő…

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img