Coin360.io: egyetlen képernyőn az egész ipar

spot_img

A kriptopénzek területén otthonosan mozgó befektetők, kereskedők, bányászok és érdeklődők unásig ismerik az alapvető eszközöket, ilyen a CoinMarketCap vagy a CrpytoCompare. Ahogy az lenni szokott, a meghatározó, nagy szereplőkön túl is van élet, sokszor apró pluszt adnak csupán, az mégis sokat számít.

Ilyen a Coin360.io is, egy végtelenül egyszerű, valós időben frissülő adatokkal működő eszköz. Egyetlen egy képernyőn láthatjuk a kriptopénzek piacát, egészen pontosan az alábbi adatokat coinokra és tokenekre bontva:

  • tőkeérték,
  • aktuális árfolyam dollárban,
  • aktuális árfolyam BTC-ben,
  • százalékos napi árfolyamváltozás,
  • az elmúlt 24 óra kereskedési volumene.

Ez még nem minden, a képernyőnkön ugyanis az adott algoritmus szerint osztályozva, pontosabban mozaik-szerűen bontva láthatjuk az egyes kriptopénzeket. Az egyes táblák méretarányokkal fejezik ki a tőkeértéket, ezzel remek érzékeltetését adva az erőviszonyoknak.

Ha most szeretnél bitcoint, litecoint, ethereumot vagy ethereum classicot vásárolni, mi a Coinbase használatát javasoljuk. Ha magyar nyelvű szolgáltatást keresel, akkor a Coincash-t ajánljuk, könnyen használható, megbízható váltóról van szó, nagy választékkal.

A Coin360 be is ágyazható, ahogy ezt alább meg is tesszük, bár ekkora méretben nem élvezhető a szolgáltatás lényege. Igényes kialakítás, remek design, értékes információk, érdemes a napi tájékozódási pontjaink közé felvennünk, netán egy meglévő eszközt lecserélnünk a kedvéért.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img