Újabb mérföldkőhöz érkezett a Waves

spot_img

Az oldalunk cikkei alá írt kommentekben időről-időre felmerül a Waves neve és többen is jeleztétek, hogy hosszútávon bizakodtok a projekt sikerében. Legfrissebb blogbejegyzésük szerint az emberek lassan, de biztosan kezdik felfedezni maguknak a helyet, ahol mindössze néhány klikkeléssel hozhatják létre és dobhatják piacra a saját maguk által készített tokeneket.

Waves bemutató

A platformon a napokban regisztrálták be az egymilliomodik felhasználói fiókot. A Blocktivity statisztikái szerint jelenleg  a Waves 9. legaktívabb kriptopénz, ezzel pedig olyan neveket utasít maga mögé, mint például a népszerű Litecoin, Dash és ZCash.

További érdekesség, hogy az oldal szerint az 5. helyen álló ETH már elérte a teljesítőképességeinek csúcsát, míg a Waves esetén ez az érték(CUI) mindössze 0.35%, így még közel 300-szoros növekedést is fennakadások nélkül volna képes kezelni a rendszer (Az Ethereum mostani szintjét 16-szoros növekedéssel érné el).

Az Ethereum gyengélkedése és az azon feltorlódó tranzakciók esélyt adhatnak a  hasonló feltörekvő platformoknak is, hogy bizonyítsák mire képesek. A hamarosan érkező, okos szerződéseket is támogató frissítéssel pedig a felhasználók újabb csoportja előtt válhat vonzóvá a Waves. Ti mit gondoltok, hosszútávon lehet kihívója az Ethereumnak, vagy pár év múlva már csak az “futottak még” címszó alatt olvashatunk róluk a Wikipédián?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img