Te tervezel saját kriptopénzt és ICO-t?

spot_img

Az utóbbi időben egyre nagyobb kíváncsiság ejti hatalmába a Kripto Akadémia szerkesztőségét, rendszeresen faggatjuk olvasóinkat különböző témákban. Szóba került nemrég, hogy mikor éri el a tízezer, majd a százezer dolláros értéket a BTC, végül arra is rákérdeztünk, hogy mikor jutunk el a ma (még) elképzelhetetlen egymillió dolláros árfolyamhoz.

Nem sokkal később szociográfiai felmérést végeztünk a hazai kriptopénz közösség körében, az iránt érdeklődtünk, hogy pontosan kik a látogatóink. Ma más vizekre evezünk, arról lesz szó, hogy a közönségünkben vannak-e olyanok, akik saját kriptopénz indítását tervezik egy ICO keretében.

Ha rápillantunk a CoinMarketCap teljes listájára, azt láthatjuk, hogy már 2000+ coint és tokent listáznak, a már lezárult, közelgő vagy folyamatban lévő ICO-kat listázó oldalak tanúsága szerint több száz új projekt indult csak elmúlt néhány hónapban. Pontos számokkal ugyan nem rendelkezünk mi sem, egy egyszerű becsléssel mégis kijelenthetjük, hogy akár már kétezernél több kriptopénz is lehet a piacon.

Bár sokak szerint az “ICO láz” már némiképp kisebb intenzitással ég, mégis rengeteg fejlesztő készül folyamatosan újabb és újabb projektekkel. A magyar szakembereket sem kell félteni, nagyjából féltucat hazai munka várja az érdeklődőket az ingatlanipar, az online videózás, a kriptopénz betétek és egyéb területeken.

De vajon hány projekt van most tervezés alatt itthon? Erre vagyunk kíváncsiak, köszönjük mindenkinek aki egy szavazat, netán egy komment formájában beszámol terveiről!

Tervezel saját kriptopénzt és ICO-t indítani?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img