Sikeresen teszteltük a Mikront a Kripto Akadémián

spot_img

Tegnapi cikkünkben jelentettük, hogy hamarosan integrálásra kerül a Mikron hűségrendszer a Kripto Akadémia oldalán is. Ma már tényleg nem sok választ el minket ettől, szinte minden készen áll, az éles indulásról szóló bejegyzéssel pedig hamarosan jelentkezünk!

De mit is takar az integráció? Amint a Mikron hűségrendszer élesbe áll itt a Kripto Akadémián, minden regisztrált olvasó bizonyos aktivitásért Mikron jutalomban fog részesülni. Ehhez nem kell majd extra lépéseket tennie, a mikronok automatikusan jóváíródnak majd a felhasználói egyenlegén. Mikronnal jutalmazzuk majd, ha értékeled egy cikkünket, hozzászólsz egy fórumtémához, nálunk blogolsz vagy megosztod írásainkat a Facebookon. Természetesen a régi, aktív felhasználóink is megkapják eddigi erőfeszítéseikért cserébe a Mikronokat. Az én egyenlegem jóváírásairól beszúrok egy képet:

Nálad is hasonlóan fog kinézni

A tárcaszoftver is szinte készen áll, még egy utolsó tesztkört rendezünk, azután az olvasók számára is letölthetővé tesszük. A tárcára szabadon kiutalható lesz a Mikron innen a Kripto Akadémiáról, ehhez egy nagyon egyszerűen használható felületet is biztosítunk. A többi részletről hamarosan, addig is egy fél screenshottal csillapítom a várakozásokat:

Jelenleg 32 darab Mikron található a tárcámban. Az állapotjelzőn látható, hogy 95-ik blokknál járunk és öt darab node fut a rendszerben.

Semmi gond, ha még nem világos minden, az éles és nyitott induláskor mindenről adunk egy részletes leírást, használati útmutatót. Az ICO pedig hamarosan indul, ne maradj le és regisztrálj a weboldalunkon!

Ha szívesen beszélgetnél a Mikron csapatával közvetlenül, csatlakozz a Discord csatornánkhoz.

Kövess be minket Twitteren és Facebookon is!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img