Coinmine: bányagép a nappaliban

spot_img

A bányászat szerepe kulcsfontosságú a decentralizált hálózatok biztonságának szempontjából, ugyanakkor a téma a kezdők számára gyakran túl nehezen megfogahtó, az indulás költségei miatt pedig már egyre inkább csak a direkt erre a célre létrehozott vállalkozások számára elérhető. A Coinmine által készített bányagép ezen szeretne változatni.

A Coinmine One-t kifejezetten a lakások díszének tervezték. A “csak dugd be és működik” elv alapján készült eszközt a hozzá tartozó mobil alkalmazással lehet kezelni, a hardvert működtető operációs rendszer frissítése pedig automatikusan történik. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók minden újonnan támogatott kriptopénz bányászatát néhány gombnyomással megkezdjék, anélkül hogy különböző programok telepítésével kellene bajlódniuk.

A gyártó szerint, az alábbi specifikációval forgalomba kerülő Coinmine Ethereum esetén 29Mh/s, Moneronál 800h/s, Zcashnél pedig 290sol/s kapacitásra lesz képes.

A készüléket $799-os áron fogják forgalomba hozni, ami szakértők szerint jobb ajánlat, mint egy ugyanilyen teljesítményre képes videókártyás rig. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a Coinmine által bányászott kriptopénz 5%-a a gyártó walletjébe vándorol.

A cég nemrégiben 2 millió dolláros tőkeinjekciót kapott, amit olyan befektetők adtak össze, mint a Coinbase, az Arrington Capital, vagy a kriptós twitter egyik ismert figurája, Anthony Pompliano. További információk és előrendelés a hivatalos honlapon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img