A Monaco az Egyesült Államokban is forgalomba hozhatja a kártyáit

spot_img

A New York-i Metropolitan Commercial Bank és a Crypto.com (régi nevén Monaco) megállapodásának értelmében, az amerikai pénzintézet megkezdte a kriptopénz alapú bankkártyák piacra dobásának előkészítését.

A Monaco Card egy Visa kompatibilis bankkártya, melynek fenntartása és használata teljesen ingyenes. Üzletpolitkájuk, hogy a jutalékot nem a vásárlóktól, hanem az elfogadóhelyektől vonják le. Ez tipikusan 3-4% szokott lenni, a Monaco azonban ennél sokkal kedvezőbb, mindössze 1.5-2%-ot kér egy tranzakcióért. Az utalásokat a kártya mindig az adott ország pénznemében hajtja végre, így a pénzváltás költségei sem terhelik a felhasználót.

A Monaco-t elsőként Szingapúrban dobták piacra, ehhez csatlakozik most az Egyesült Államok és az ígéretek szerint hamarosan Európa is. Blogbejegyzésük szerint, a kártyára leadott előrendelések száma már százezer fölött jár, amire egyébként a hivatalos appon belül van lehetőség (iPhone, Android).

https://www.youtube.com/watch?v=Mh8STC3dwVg&t=1s

A kártyát több verzióban is piacra dobják, melyek az általuk adott különböző bónuszokban (Cashback, napi ATM limit, stb.) térnek el egymástól. Ezek megszerzéséhez bizonyos mennyiségű MCO tokent kell legalább 6 hónapig letétben tartaniuk a felhasználóknak, ami a jövőben kereslet és ezáltal az árfolyam növekedését is eredményezheti.

Az MCO tokenek már közel két tucat tőzsdén, többek között a Binance-en is megvásárólhatóak. További információkat a crypto.com odlaon találhattok.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img