30.000 emberhez juttatta el a kriptopénzeket a Mikron

spot_img

A héten nem csak itt nálunk, a Kripto Akadémián, hanem két másik weboldalon is útjára indult a Mikron hűségrendszer. Aki több helyen is követi a projektet, az biztosan hallott már róluk:

A Hathárom.com sporttal, de főleg sportfogadással foglalkozó szakmai portál, ahol Magyarország legnagyobb hobbi és profi sportfogadói gyülekeznek, a Hathárom tippmesterei pedig a fogadóirodák legjobb ajánlatait szedik össze, valamint jóslataikat, tippjeiket és gondolataikat osztják meg az aktuális sporteseményekről.

A PókerAkadémia.com szintén vezető helyet foglal el egy közösségen belül, ugyanis a legnagyobb hazai pókeres közösséget találjuk itt. Ha te is pókerezel, a honlapra mindenképp nézz fel, ugyanis rengeteg promóció, rake race, streamek, oktatás és hírek hada várja a kattintásaidat.

A Mikron csapata egyedülálló módon a három weboldalba építéssel több mint 30.000 emberhez juttatott el egy kriptopénzt – a Mikront. A legjobb ebben a számban, hogy elmúlt időszakban aktív, regisztrált felhasználói bázist jelent, nem pusztán az összes valaha betévedt júzerek számát.

A partner oldalak között szabadon küldözgethető a Mikron, amihez leírást ezen a linken találsz.

Ha meggyőzőnek találtad a Mikront és hiszel a potenciáljában, december elsején nagyobb számban is tudsz Mikront vásárolni, kedvezményesen. Ehhez látogass el és regisztrálj a mikron.io weboldalon.

Te is szeretnéd bevezetni a Mikront a saját weboldaladon, vagy üzletedben? Erre is lehetőség van, vedd fel a Mikron csapattal a kapcsolatot az info@mikron.io-n vagy a Discord csatornájukon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img