Elindult a Mikron ICO második szakasza: 15% ajándék!

spot_img

Továbbra is zajlik a Mikron ICO-ja, a szakaszos kedvezményekre bontott program második etapja indult el a mai napon. Ennek megfelelően ha a következő három napban veszel mikront, akkor 15% ajándékot kapsz! Ha rendszeresen olvasod a Kirpto Akadémiát, akkor bejelentkezés után, a fejlécben láthatod mikron egyenlegedet, minden cikk értékelés, Facebook megosztás, blogposzt és hozzászólás automatikusan mikronnal van jutalmazva.

A rendszer jól működik, szorgalmasan gyűjtik – akár tudatosan, akár “organikusan” – mikronjaikat a Kripto Akadémia olvasói.

Az új etap indulásának alkalmából ismét átvesszük röviden a Mikron technológiáját és a három us-case-t (felhasználási területet), amit a Mikron kitűött magának!

A technológia: Blokkrács

A Mikron a NANO rendszerén alapszik, ennek megfelelően nem a “hagyományos” értelemben vett blokklánc, hanem annak továbbfejlesztett- és továbbgondolt verziója, a blokkrács jelenti a rendszer lelkét. A blokkrács rendszerében minden felhasználó rendelkezik egy “saját” blokklánccal, mely a megszokott blokklánc rendszerekhez képest kevesebb információkat tartalmazó blokokkal operál.

Úgynevezett utalási és fogadási blokkok keletkeznek a felhasználói blokkláncokban akkor, amikor utalások illetve utalások fogadása történik. Az egymással párhuzamosan futó blokkláncok közötti tranzakciók keresztbe-kasul történnek, innen származik a képletes “rács” leírás, melyet az alábbi ábra is érzékeltet:

A blokkrács előnye, hogy a tranzakcióknak nem kell bányászokra várniuk ahhoz, hogy teljesüljenek, így sokkal gyorsabb a rendszer egésze, mint a klasszikus blokklánc. Ráadásul a tranzakciók teljesen költségmentesek, csomópontok a blokkrács rendszerében is vannak, azok napi jutalmazását a Mikron rendszere oldja meg.

Felhasználási területek:

Három kitüntetett felhasználási területet céloz a Mikron, ezek a hűségrendszer, a közésségépítés és a tartalomgyártók jutalmazása. A hűségrendszerekhez kiváló eszköz a blokkrács, a tranzakciók sebessége és költségmentessége miatt. A közösségépítés rendszerét, mely Mikron Közösségépítő névre lett keresztelve pedig a Kripto Akadémia olvasói már ismerhetik, reméljük elégedettek vagytok vele.

A harmadik felhasználási terület a Mikron Tartalomgyártóknak, a Mikron Donáció gomb elhelyezésével minden online tartalomgyártó lehetőséget kap arra, hogy látogatóitól mikron donációkat kapjon, szó szerint gombnyomásra.

Ragadd meg a lehetőséget, vásárolj mikront még ma!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img