Pénz nélkül maradt volna a Kraken?

spot_img

Legalábbis erre lehet következtetni azokból a hírekből, miszerint a Kraken nagybefektetőket toborozott egy e-mail kampányban.

Az e-mailek tanúsága szerint 4 milliárd dollárnyi értékben bocsátanának ki részvényeket, a minimum befektetés összege pedig 100.000 dollár lenne. A szavahihetőség megerősítése érdekében a Kraken azzal is házalt, hogy egy harmadik fél végzi majd az ügyfelek hitelesítését és a vásárlások ellenőrzését.

A levelek kiemelt, nagypénzű ügyfeleket szólítottak meg, akik befektetői licenszel is rendelkeznek. Őket egy kérdőív kitöltésére kérte , hogy részleteket tudhassanak meg a befektetésről. A Kraken egyesével kiértékeli majd a jelentkezőket, akiknek december 16-ig van idejük jelentkezni.

A kriptotőzsde leszögezte, hogy nincs szüksége tőkésítésre, mert elég tartalék áll rendelkezésre, de a medve piac most lehetőséget ad, hogy több finanaszírozáshoz jusson – jelentsen ez bármit is.

A Kraken azt ígérte, hogy az események és a finanszírozás alakulásáról értesítik a közönséget is.

Annak ellenére, hogy a Kraken azt állítja, nem szorul finanszírozásra és továbbra is nyereséges, a kereskedési volumen tekintetében a huszadik helyre szorult vissza a tőzsdék között ebben az évben. A tőzsde egyik vonzereje, hogy olcsó és sok altcoin megtalálható rajta, ugyanakkor az altcoin piac óriásit zuhant az év folyamán és biztosan nem tett jót a Kraken számainak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img