Nexo ismertető: a szabályozott, osztalékot fizető kriptopénz

spot_img

A Nexo egy blokklánc alapú, instant kölcsönöket biztosító platform, ahol kriptopénz letétbe helyezésével lehet fiat pénzhez jutni.

 A startup mögött az európai Credissimo fintech csoport áll, ami eddig már 120 millió dollár értékben bocsátott ki kölcsönöket ügyfelei számára és piacvezető az online hitelek biztosításában. A nemrég elindult NEXO platform célja, hogy egy automatizált, rugalmas és költséghatékony rendszerben nyújtson likviditást, amihez a fedezetet a kérelmezők digitális javai biztosítják. Előnye, hogy mentes a rejtett díjaktól, tranzakciós adóktól és használatával nem romlik a pénzintézetek által vezetett adósosztályzat sem.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=iM3yAk8NQLM

Az eljárás folyamata során, a felhasználóknak a NEXO felületére kell beutalniuk a támogatott kriptopénzek valamelyikét, ami után a rendszer automatikusan kiszámolja a felvehető kölcsön mértékét, ezt pedig dollárban, vagy euróban utalja ki egy megadott bankszámlaszámra, vagy a NEXO által kibocsátott hitelkártyára. A visszafizetést követően, a kérelmező visszakapja kriptopénzeit, amire szintén több mód áll rendelkezésre. a banki tranzakcióktól kezdve, a kedvezőbb feltételeket biztosító Nexo tokeneken át, egészen a készpénzig.

A Nexo tokenek teljes mértékben megfelelnek az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) előírásainak, és néhány nappal ezelőtt azt is bejelentették, hogy a NEXO bevételeinek egy részét, osztalék formájában a tokenek tulajdonosai között fogják szétosztani. Erre első alkalommal december 15-én fog sor kerülni, amikor $913 000 értékben kaphatnak bónuszt azok a felhasználók, akik december 5-e előtt már rendelkeztek KYC azonosított NEXO fiókkal és tokenjeiket a hivatalos tárcában tartották. A következő kifizetésre legkésőbb egy év múlva kerülhet sor, de a Nexo elkötelezett, hogy gyakrabban jutalmazza befektetőit, ha bevételei ezt megengedik

A NEXO jelenleg még csak kisebb tőzsdéken elérhető, de a platform felhasználói számára a világon bárhol, azonnal igényelhető instant felhasználható fiat hitel miatt hatalmas potenciállal rendelkezik. Erre az ICO is bizonyíték lehet, ahol 11-szeres volt a túljelentkezés az 52.5 millió dollár értékben kibocsátott tokenekre. A NEXO Ethereum alapú ERC-20 tokenjei, a most 30% kedvezménnyel kapható Ledger wallet segítségével is tárolhatóak.

További információk: Medium, Nexo.io

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img