Lezárult a Mikron Public Sale utolsó előtti szakasza, holnap kezdődik az utolsó!

spot_img

Tegnap lezárult a Mikron ICO Public Sale utolsó előtti szakasza, mely során 10% bónusszal vásárolhatott bárki mikronokat, például 1000 euróért nem 100 000, hanem 110 000 MIK járt. Holnap folytatódik a Public Sale, méghozzá az utolsó szakasszal!

Ennek keretében 5% bónuszt kinál mindenkinek a Mikron, aki december 20.-ig VÁSÁROL tetszőleges összegért!

Az ICO-val párhuzamosan, attól függetlenül a Mikron fejlődik a maga útján, első három partnere, a Kripo Akadémia, a Póker Akadémia és a Hathárom.com után újabb szereplő döntött úgy, hogy csatlakozik a Mikron Ökoszisztémához. Ez nem más, mint a Pataki Gábor nevével fémjelzett Coinbroker.hu.

Remek példa a Mikron Hűségrendszer és a Mikron Közösségépítő használatára egyaránt az, ahogy a Coinbróker alkalmazza a blokkrács technológiával működő, magyar fejlesztésű eszközt. Jutalmazásra kerül a hírlevél feliratkozás, a meetupokon való részvétel, sőt, ha 5000-nél több MIK van a tárcádban, akkor 25% kedvezményt kapsz a személyes tanácsadásból.

A Mikronnak pontosan az a célja, hogy ilyen és ezekhez hasonló partneri együttműködéseket alakítson ki, hiszen így épül az ökoszisztéma, a háttérben közel egy tucat további partnerrel folynak az egyeztetések. Az ökoszisztéma tudatos, közvetkezetes építésén keresztül érhető el a MIK árfolyamának emelkedése a következő évek során.

Hiszen ahogy a hagyományos, fiat pénzeknek, úgy a kriptopénzeknek is az adja az értékét, ha sokan használják őket, elterjedtek és széles körben ismertek, elfogadottak.

Ne maradj le a huszadikán záruló Mikron ICO-ról, az utolsó szakaszban 5% bónusszal vásárolhatsz EUR vagy BTC ellenében!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img