Aki igazán elkötelezett, most vesz Lambóért Bitcoint

spot_img

Jason A. Williams a Morgan Creek Capital befektetési társaság egyik társalapítója és a technológiai innováció megszállottja, aki egészségügyi, energetikai és robotikai projektekkel foglalkozik. Twittere tanulsága szerint idénre 100 könyv elolvasását tervezi, ezek közül az első Andreas Antonopoulos “Internet of Money” könyve lesz, melyet mi is jó szívvel ajánlunk olvasásra, illetve ajándéknak kriptós érdeklődésű barátoknak, rokonoknak.

Williams a hétvégén bocsátotta áruba sárga Lamborghinijét, bitcoinért cserébe. Állítása szerint ez az első eset, hogy valaki Lambóért szeretne bitcoint kapni és nem fordítva. Annyiban azért sántít a dolog, hogy néhány autókereskedés korábban természetesen értékesített bitcoinért Lamborghinit, de feltételezhetően ők nem tartották meg a készleteiket, hanem azonnal dollárra váltották a kriptós bevételt.

A hirdetés legszórakoztatóbb részét természetesen a kommentek adják, melyekből most csemegézünk egy keveset:

  • “Kapsz érte fél BTC-t. Egyszer félmillió dollárt fog érni, úgyhogy ez egy jó üzlet neked!”
  • “Elcserélni egy finomhangolt, specializált, bivalyerős technológiát egy autóért? Kösz nem!”
  • Túl sok autó, kevés BTC
  • “Kapsz érte 10.000 Bitconnect tokent”
  • “Lambo kapituláció!!!!4”

Abból, hogy kriptós véleményvezér épp most válik meg – az egyébként bitcoinéhoz hasonlítható tempóban értékét vesztő – sportkocsijától, messzemenő következtetést nem érdemes levonni. Hosszú távon biztosan jól jár a lépéssel. Többször volt róla szó az oldalon, hogy jelen piaci környezetben (meg máskor sem) nem érdemes egyszerre, nagy összegű befektetést eszközölni, helyette az időben elosztott, átlagoló vásárlást javasoljuk. Erről bővebben itt olvashatsz. Ha képbe kerülnél a kriptopénzek világával és potenciáljával, csináld végig az igyenes KriptoSuli-t!

Korábban Williams egyik kollégájáról is beszámoltunk a Kripto Akadémia hasábjain: Mark Yusko, a Morgan Creek vezérigazgatója a mainstream gazdasági médiában gyakori meghívott vendég részvénypiacokkal és kriptóval kapcsolatban. Legutóbb például, mikor az amerikai részvények további zuhanásának lehetőségéről kérdezték, az interjú legvégén még bemondta élő adásba, hogy “HODL your bitcoins”, azaz “Tartsd a bitcoinod!”.

Mark Yusko: 20-szorozódás a következő évtizedben

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img