Az eddigi legdrágább fizikai kriptopénz tárca érkezik

spot_img

A SatoshiLabs, a Trezor névre keresztelt fizikai kriptopénz tárca gyártója és a GRAY nevezetű design ügynökség összeállt, hogy elkészítse az eddigi legdrágább kriptopénz tárcát. A cél bizonyára nem ez volt, az eredmény mindenesetre ez lett. A Corazon fantázianévvel érkező eszköz több verzióban is kapható lesz majd, a Titanium 695 dollárba fog kerülni, a Stealth és a Gold kiadásokért viszont már 994, illetve 1494 dollárt kell kifizetnünk.

A szingapúri design cég korábban még magának az Apple-nek is dolgozott, így a felhasználói élményre és a formavilágra bizonyára nem lesz panasz. Érdekes, hogy a Corazon Gold többe fog kerülni, mint az iPhone XS Max 512 GB, mely “csupán” 1449 dollárba kerül.

Az egyik konkurens gyártó, a Ledger legdrágább fizikai tárcája 319 dollár, a KeepKay nevezetű eszköz pedig 129. A Trezor eddigi legdrágább eszköze 690 dollár volt. Az új eszközök különlegessége, hogy az űrben is használatos, úgynevezett “5-ös” besorolású titániumból készülnek, ugyanezt az anyagot a Forma-1 mérnökei is gyakran alkalmazzák, 1,25-ször erősebb, mint a rozsdamentes acél.

Felmerül a kérdés, hogy ki és pontosan miért akarná tank alá vetni, netán az űrben használni kriptopénz tárcáját, de ezt a kérdést nem a Kripto Akadémia szerkesztőinak kell eldöntenie.

Nem apropó nélkül jelennek meg az új tárcák, természetesen a Bitcoin tizedik születésnapjáról hivatottak megemlékezni. A Gold kiadás aranyozott borítással érkezik, a Titanium bevonat nélkül, a Stealth pedig fekete bevonattal. A Gold-ból csupán 100 darab készül, a Stealth-ből pedig 500. BTC-t és BCH-t fogadnak el már az előrendelés során is.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img