55 000 dollárt osztanak szét a Decentraland (MANA) játékában

spot_img

Az utóbbi évek egyik legsikeresebb játéksorozata a Sims volt, amiben egy kisebb közösség életének menedzselése mellett, létrehozhattuk álmaink lakókörnyezetét is. Akinek bejött a game, az most örülhet, mert a Decentraland márciusban induló játékában ugyanerre nyílik majd lehetőségünk és ha jók vagyunk, még egy szép kis summa is ütheti a markunkat.

A Decentraland egy Ethereum blokkláncon futó digitális világ, melyet teljes egészében a játékosok építhetnek fel, a saját maguk által birtokolt virtuális telkeken. Ezek közül egy-egy parcella ára már most is az egeket verdesi és az sem kizárt, hogy egy virtuális ingatlanbuborék kialakulásának lehetünk szemtanúi, azonban egy hamarosan megjelenő 3D-s építő program segítségével végre megindulhat a jelenleg még kietlen vidék kolonizációja.

215.000 dolláros virtuális föld vásárlás a Decentralanden

A Builder egy 3D-s drag-and-drop szerkesztő, vagyis használatához mindössze egy egérre és némi fantáziára lesz szükségünk ahhoz, hogy az előre elkészített elemekből megalkossuk az általunk megálmodott világot. Az eszköz nyilvános tesztjére egy játék keretében fog sor kerülni, ahol 55 000 dollár értékű, a Binance-en és a Coinbase-en is elérhető MANA tokent fognak szétosztani a résztvevők között. A játék során mindenki maximum 20 db, saját maga által kitalált helyszín látványtervét nevezheti a versenyre, melyek közül szakértők választják majd ki a nyertes alkotásokat.

Minden pályázó, akinek a műve megüt egy “minimális minőségi szintet”, 100 MANA tokent (~$3.5) fog kapni, de a TOP 50-be bekerülők ennek többszörösét is zsebre tehetik.

  • 1. hely: 200,000 MANA (~$7000)
  • 2. hely: 150,000 MANA 
  • 3. hely: 100,000 MANA 
  • 4. hely: 50,000 MANA 
  • 5. hely: 25,000 MANA 
  • 6. – 50. hely: 7500 MANA (~$260)

A verseny március 15-én veszi majd kezdetét, ezt követően pedig mindenkinek két hete lesz arra hogy beküldje saját munkáit, amire szintén a Builder-en belül, egy gomb lenyomásával lesz lehetőség. Az érdeklődők az esemény hivatalos honlapján egy hírlevélre is feliratkozhatnak a további részletekért, de az induláshoz közeledve még mi is foglalkozunk majd a témával.

Szeretnél részt venni a Decentraland játékában?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img