Bitrefill: Ajándékkártyák kriptopénzért

spot_img

A honlapjuk szerint több mint 130.000 felhasználóval rendelkező Bitrefill kriptós ajándékkártya és feltöltőkártya vásárlást, valamint számlák kriptopénzből történő befizetését kínálja. A napokban azzal igyekeztek felhívni magukra a figyelmet, hogy immár Tinder prémium előfizetés is vásárolható kriptóból, valójában arról van szó, hogy 10-500$ közötti Google Play és AppStore ajándékkártyák is elérhetővé váltak kínálatukban:

A felületen bitcoin, ethereum, litecoin, dash és dogecoin használható, a vásárolni kívánt termék és az összeg kiválasztása után a partnereiknél használható voucher kódokat kapunk. Magyarországon sajnos az amerikaihoz képest szegényes a választék, azonban még így is érdemes lehet rápillantani, hiszen például Steam vouncher mellett szállásfoglaláshoz vagy VPN vásárláshoz használható opciót is találunk az oldalon.

Országunkat mondjuk UK-ra állítva látható a választékbeli különbség, és új kategóriák is megjelennek, például Amazon vagy Spotify kártyák, sőt éttermi kuponok is elérhetők, a WoW előfizetésről már nem is beszélve. Nem próbáltuk, de ha Magyarországra például az Amazon UK vagy DE oldalról rendelünk, akkor működnie kell az ide szóló, kriptóért vásárolt kuponoknak.

Masszív angol ecommerce ajándékkártya választék

Az ajándékkártyás megoldás ugyan pont a kriptopénzek egyik fő értékajánlatát kerüli meg, azonban a használhatóság szempontjából fontos mérföldkövet jelent, hogy lassan szinte az élet minden területén tudjuk a kriptóinkat használni. Ha akarjuk.

Az XTB kereskedő platfom használatáról készített első videónkat itt találod, a kereskedési alapokat és tudnivalókat összefoglaló ingyenes e-bookjukat pedig itt érheted el.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img