Bitcoin borravaló Twitteren

spot_img

Ezentúl fogadhatsz és küldhetsz borravalókat bitcoinban a Twitterren, hála a tippin.me nevű Chrome- és Firefox kiegészítőnek.

Az add-on feltelepítésével minden tweet alatt megjelenik egy kis villám ikon, amire kattintva már küldheted is a borravalódat, méghozzá a Lightning Networkon keresztül, vagyis szinte azonnal, kis összegben is és közel nulla tranzakciós költséggel.

Borravalók fogadásához a Twitter fiókoddal kell bejelentkezned a weboldalon. Itt generálásra kerül egy tárca, ahová érkeznek majd a jutalmak. A tweetjeid alatt ezután látható lesz a tippin felhasználók számára egy kis villám ikon, amin keresztül küldhető lesz a borravaló. Ráadásul ha van egy blogod vagy weboldalad, akkor egy kód segítségével beilleszthetsz egy kis tippin.me gombot is.

Borravalók küldéséhez szükséged lesz egy Lightning Network-ot támogató tárcára, mint pl. az Eclair-re. Ha előkészítetted a tárcát és küldtél rá egy kis bitcoint is, a tárcán belül egy lightning channel-t kell nyitnod a tippin.me és a saját tárcád között. Ehhez a QR kódot vagy a címet bejelentkezés után megtalálod a weboldalon (tippin.me gombra kattinva alul “open a direct channel with us).

A tippin húzóereje a Lightning Network által biztosított gyors és olcsó tranzakciók, ráadásul mindezt Bitcoinban.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img