Már 25 millió dollárt raktak BlockFi-be az emberek

spot_img

A múltkor számoltunk be egy új szolgáltatásról, ami felbukkant a kriptopénzek és a hagyományos pénzügyi szolgáltatások kereszteződésében. Ez a BlockFi volt, ami több termékkel is előállt.

Ebből a legnagyobb port kavart az évi 6%-osnál is magasabb kamatot hozó megtakarítási számla. Ha az ember legalább 1 darab bitcoint vagy 25 ethert helyez el letétbe a BlockFi számláján, az ígéret szerint évente 6,2%-os kamatot produkál. Ráadásul a piacon egyedül, kamatos kamat is gyűlhet a számládon.

Emellett lakáshitelhez, lakásfelújításra szánt hitelhez, hiteltörlesztő hitelhez, autóvásárlási hitelhez is használhatod a letétbe helyezett kriptopénzedet. A marketing szerint így nem kell direktben eladnod a kriptóidat, tehát nem maradsz le a potenciális nyereségről, de mégis tudod hasznosítani őket. Mivel kezdetleges, kipróbálatlan dologról van szó, senkinek nem tudjuk jó szívvel ajánlani a szolgáltatások egyikét sem.

Ez sokakat nem tántorított el. Az indulástól eltelt két hét alatt egészen magas, 25 millió dollárnyi összegű kriptót helyeztek el a kamatozó takarékszámlákon a BlockFi felhasználói.

Ez is magas kockázattal jár, a kriptopénz letéteket nem garantálja semmilyen állami intézmény, akárcsak az árfolyamveszteségből adódó károkat. A felhasználási feltételek szerint a BlockFi a kriptopénzeddel gyakorlatilag bármit kezdhet, bárhová és bárkinek mozgathatja, te pedig nem tudod gyakorolni a tulajdonosi jogodat. ,

A kezdeti siker ellenére az ügyvezető elmondása szerint a vállalkozás még nem nyereség, három hónap és másfél év között várják, hogy nyereségesre forduljon a cég.

Évi 6.2%-os Bitcoin és Ethereum kamatot kínál a BlockFi

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img