Motivációs levél a Bitmex igazgatójától

spot_img

Arthur Hayes az egyik legnagyobb tőzsde, a Bitmex igazgatója és egyben a kriptovilág fenegyereke is. Tavaly $190-os árfolyamnál például azt tanácsolta mindenkinek, hogy bátran shortolja az általa csak “kétszámjegyű shitcoin-ként” emlegetett Ethereumot, ami később valóban benézett $100 alá is.

Valóban kétszámjegyű shitcoin lesz az Ethereum?

A Bitmex hírlevelére feliratkozók a napokban ismét egy lazább hangvételű levelet olvashattak Arthur tollából, amiben nem kímélte az iparág ismert szereplőit sem.

“Férfiként viselted a veszteségeket, esetleg az abszolút mélyponton adtál el? Az év első negyedévében  nem csak a forgalom, de a volatilitás és az árfolyamok is alacsonyak voltak. A 2018-as alj tesztelése elmaradt, a piac szereplőjének lenni pedig olyan érzés, mint újságíróként bemenni egy szaúdi nagykövetségre.

A kriptobefektetők portfolióit még tatarozzák, a vesztes tömegeknek pedig tovább kell gályázniuk hogy visszaszálhassanak a játékba. De még semmi sincs veszve!

Ahogy a zuhanás, úgy az emelkedés sem egyenletes és bár az idei év unalmas lesz, de 2019 vége felé megláthatjuk az első zöld kitöréseket. A központi bankok nyomdagépei még a téli álmukat alusszák, de az ingyen pénznek nehéz ellenállni és már készülnek a tanulmányok a következő globális pénznyomtató orgia megindoklására.

Ne féljetek hát. A Krippli (XRP) ma is többet ér nullánál és Justin Sun new age vallása a Tron mellett CZ pápa léte is azt bizonyítja, hogy még mindig vannak olyanok, akik fülig érő mosollyal tömik majd tele magukat a shitcoinokkal.”

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img