Újabb emelkedés, 17 dollárt is elérte a BNB

spot_img

Nem csak a magyar válogatott nyert nagyot tegnap: az este nagy nyertese ismét a BNB token volt. Nem véletlen, hogy a Binance tőzsde saját tokenjéről egyre több ilyen pozitív hírrel jövünk, a számok nem hazudnak: az árfolyam tegnap éjjel 17%-ot emelkedett, majd egy kisebb korrekció után beállt 16,8 dollár körüli árra, ami így is 10%-os emelkedést jelentett ma reggelre (bár azóta már -2% -ot mutatnak a 24 órás számok).

BNB-USD (TradingView) 2H grafikon

A Kripto Akadémia kereskedéssel foglalkozó chat csatornáján is gyakran felmerül, hogy a mi lenne a jó beszálló egy hosszú távú BNB befektetésre, de egyelőre a folyamatos emelkedés nem akar megállni. A Binance Coin 2019 sztárja volt a kriptopénzek piacán, ehhez sok tényező hozzájárult:

  • A Binance új lehetőségei, mint a bankkártyás vásárlás
  • A Binance új piaci hódításai, mint a Binance Jersey, ahol euróval és fonttal is vásárolhatunk
  • A Binance hitelessége is egyre nő: a nagy port kavart, meghamisított tőzsdei volumenekről szóló tanulmány alaposan helyre tette a legtöbb kriptotőzsdét, de a Binance viszonylag egészen jól teljesített ezen a területen is.
  • A régóta várt és hamarosan induló Binance decentralizált tőzsde (Binance DEX) körüli hírverés és hájp.
  • A roppant sikeres ICO elindító platform, a Binance Launchpad, ami néhány ICO-t már lebonyolított és minden esetben percek alatt fogyott el az áruba bocsátott készlet – aminek egy részét természetesen BNB tokennel vették. Egy újonnan bevezett fícsörrel a csalódott, vásárolni nem tudókat szeretnék egy kicsit kárpótolni, így a jövőben a BInance Launchpad-en vezetett ICO-kból nem az tud majd venni, aki a leggyorsabb lesz, hanem egy lottó keretében jelölik ki a szerencséseket. Ha egy alapvető okra kéne visszavezetni a legfrissebb emelkedést, talán ez a bejelentés lenne az.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img