Ingyenes stop-loss oktatás Budapesten

spot_img

A Kripto Akadémia egyik kiemelt partnere, a Stop-Loss Manager ingyenes oktatást szervez április 24-én, Budapesten. Pataki Gábor vezeti be a résztvevőket a kereskedés rejtelmeibe, kiemelt hangsúlyt fektetve az egyik legfontosabb kereskedési eszköz, a stop-loss használatára.

  • Időpont: 2019 április 24. (szerda) 18.00-20.00
  • Helyszín: Budapest, Károly körút 3/A, félemelet, Oktatóterem.com
  • Díjazás: A részvétel ingyenes mindenkinek

Amire feltétlenül szükség van a részvételhez:

  • Előzetes regisztráció a Stop-Loss Manager felületén, melyet ezen a linken keresztül kérünk megtenni!
  • Regisztráció után összekötés a Binance rendszerével, ehhez szintén regisztrációra van szükség, melyet itt tehetnek meg az érdeklődők. Ha nem sikerül az összekötés, akkor azt a helyszínen, az oktató segítségével tesszük meg.
  • Saját laptop biztosítása.

Az idő szűkössége, és a Kripto Akadémiával folytatott együttműködés miatt mindenkit arra kérünk, hogy a fentieket ne mulassza el!

Az oktatás keretében megismerhetjük a stop-loss technika elméleti hátterét, melyet automatikusan láthatunk is a gyakorlatban. Megérthetjük, hogy hogyan védi pozíciónkat a stop-loss az árfolyamingadozásoktól, hogyan előzhetjük meg a veszteségeket. Illetve azt is, hogy hogyan fordíthatjuk előnyünkre a piac szinte minden változását, akár emelkedésről, akár esésről van szó!

A helyszínen van lehetőség a büfé használatára, az Oktatóterem.com kellemes, kényelmes, könnyen megközelíthető helyszínt biztosít mindenkinek.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img