Módosítottak a Binance whitepaperén

spot_img

A The Block jóvoltából tudtuk meg, hogy a Binance szép csendben egy apró módosítást hajtott végre saját whitepaperén.

A BNB értéke és a visszavásárlás fejezetben történt pár lényeges változtatás. A fejezet címét átírták A BNB értéke és az égetésre. A visszavásárlásról szóló leírás lényegi részét teljesen átírták. Eltávolították azt a részt, amiben leírták, hogy a Binance negyedévente a profitja 20%-ából felvásárol a piacról, majd megsemmisíti a tokeneket. Helyette az került be, hogy a Binance negyedévente semmisít meg BNB-t, a kriptotőzsde volumenét alapul véve.

A Binance CEO-ja a The Block megkeresésére azzal indokolta a döntést, hogy az új verzió közelebb áll a valósághoz, hiszen nem vásárolnak fel, egyszerűen az elégetéssel csak csökkentik a BNB készletet. A proftról szóló részt azért vették ki, mert egyes országokban rossz asszociációkra adna okot, mivel a Binance-nél el akarják kerülni, hogy a BNB-t értékpapírként definiálja valamelyik ország.

Ha tényleg a szabályozások miatti félelem áll a háttérben, ez az apró módosítás kevés lesz a Binance-nek, hiszen jellemzően nem a leírásból, hanem a működéséből állapítják meg a hatóságok, hogy valóban értékpapírként funkcionál-e egy bizonyos eszköz.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img