Beindult a Binance Singapore

spot_img

Bellőtte az új váltóját a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance. Uganda és Jersey után ezúttal Szingapúrban nyitott egy fiat-kripto „kaput”.

Az új váltó küllemében és működésében sem hasonlít a Binance eddigi tőzsdéire. Tulajdonképpen tőzsdei felületet nem is kapott, csak piaci áron tudunk váltani pár kattintással. Egyelőre egyetlen párral működik, a BTC/SGD-vel, vagyis bitcoin és szingapúri dollár között. Az Ugandával és a Jersey-vel ellentétben az ETH bevezetését sem erőltették és a sajtónak is csak annyit üzentek, hogy elképzelhető több kereskedési pár, ha a szabályozások megengedik.

A Binance Singaporet a Vertex Ventures-szel hozták tető alá, ami a szingapúri kormány által birtokolt Temasek Holdings nevű befektetési óriás kockázati tőkével foglalkozó alvállalata. A holding 308 milliárd dolláros befektetési portfólióval rendelkezik.

A Binance tervei alapján minden kontinensen két kripto-fiat váltót terveznek működtetni, mindegyiket különálló jogi entitásként. Ebben az évben még tervben van egy máltai, egy dél-koreai egy liechtensteni, és egy argentin váltó megnyitása is.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img