AURA: Louis Vuitton termékek az Ethereum blokkláncon

spot_img

A Louis Vuitton (LVMH) a világ egyik legismertebb és legértékesebb divatmárkája. A vállalat a világ 50 országában mintegy 460 üzlettel rendelkezik és emellett számos neves brand tulajdonosa is. Értékét közel 30 milliárd dollárra becsülik.

A mai napon az Ethereum ismert fejlesztőcsapata a Consensys, a Microsoft és az LVMH közösen jelentették be, hogy egy termékek nyomonkövetését lehetővé tevő alkalmazást kívánnak piacra dobni, AURA néven. Az AURA lehetővé teszi a vásárlóknak, hogy ellenőrizhessék a termékek eredetét és azok életútját, az alapanyagok kiválasztásától kezdve egészen a vásárlás helyét jelentő boltig.

Az LVMH számos albrandje közül, egyelőre a Louis Vuitton ruházati termékeket és a Christian Dior parfűmöket gyártó cég vesz részt aktívan az AURA tesztelésében, aminek létrehozása 3 év kitartó munkájának az eredménye. Míg az LVMH a fejlesztés iprarági sajátosságaira felügyelt, a Consensys az okos szerződések kidolgozásában vett részt, a Microsoft pedig az Azure felhőszolgáltatást biztosító platformját adta a elképzelések megvalósításához.

Az LVMH célja, hogy később a világ más luxusmárkáit is az AURA használatára sarkalja.

Ha szeretnél forintért Ethereumot vásárolni, figyelmedbe ajánljuk a Coinmixed szolgáltatásait.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img