Cégeknek szánt blokklánc termékkel jelentkezik a Salesforce

spot_img

Az évi 13 milliárd dolláros bevétellel, és 35.000 alkalmazottal rendelkező amerikai Salesforce vezetői tegnap, saját tech konferenciájukon jelentették be “Salesforce Blockchain” nevű termékük indulását.

A szolgáltatás a Hyperledger Sawtooth platformra épült, célja az eredetileg ügyfélkapcsolat-kezelésre megálmondott, ma már számtalan felhő alapú menedzsment támogató eszközt felvonultató szolgáltatáscsomag támogatása a “blokklánc eredjével”. A webes felületen kevés kódolással, sok kattintással (drag-and-droppal) tudnak majd a munkatársak saját blokkláncot, decentralizált appokat és okosszerződéseket létrehozni, melyekkel a meglévő folyamataikat tudják optimalizálni, illetve azok egyes lépéseit biztonságossá tenni.

A Salesforce blokklánc értékajánlatáról találtunk egy közel háromnegyed óras videót is, melyben fejlesztőcsapat vezetői mutatják be a konferencián, hogy mégis mire lesz jó (például ellátási láncok kezelésére, vagy 100% biztonságú belsős levelezőrendszer kialakítására) a velük szemben ülő ügyfelek számára ez a szolgáltatás, és általában a technológia.

Elindult az Amazon blokklánc szolgáltatásának nyilvános üzeme

Persze nem Salesforce az egyetlen, aki rájött az utóbbi években arra, hogy cégeknek szánt blokklánc megoldással pénzt lehet keresni. Az idei évben olyan óriások jelentkeztek vagy jelentkeznek saját termékkel, mint az IBM, Amazon, Microsoft, Oracle, SAP. A Nagy Testvér Google egyelőre más irányből közelít, ők a nyilvános blokklánc kereső fejlesztése felé mozdultak el. Ezzel kapcsolatban itt olvashatsz egy félelmetes és hivatalos Google blogbejegyzést.

Kereskedéssel és kriptopénzekkel kapcsolatos infókért, tippekért, közös ötletelésért csatlakozz a Kripto Akadémia Discordjához!  Ha képbe kerülnél a kriptopénzek értékajánlatával, vásárlás vagy komolyabb befektetés előtt végezd el a Kriptosuli Ingyenes (online) kurzusunkat!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img