A bull run hozadéka: megint mindenki le akarja fizetni Antonopoulost

spot_img

A blokklánc szakértő azon kevés megmondóemberek egyike, akit a szerző és a szerkesztőség is kedvel, hiszen képes kritikával is élni saját szférája felé. Ezúttal is egy érdekes jelenségről panaszkodott tweetjeiben a kriptovilág egyik legnagyobb evangelistája, Andreas Antonopoulos.

Antonopoulos arra figyelmeztetett, hogy újra kiugró ütemben környékezték meg őt a különböző ICO-s, IEO-s és influenszer marketing felkérések, amiben gyakorlatilag arra kérik őt, hogy legyen az adott kriptopénz vagy vállalkozás reklámarca, tweeteljen róla, beszéljen róla, vagy írjon ismertetőket.

Állítása szerint közel egy hónapja kap naponta 10-15 ilyen felkérést. Ekkora mennyiségű megkereséssel legutóbb, az előző bull run idején, 2017 második felében találkozott.

„Az árfolyamesés elűzte őket, de most visszatértek”

Az ajánlatok között 25 ezer dollártól 250 ezer dollárig (71 millió forint) terjed a jutalmazás – ennyit kapna a félmillió Twitter követővel rendelkező szakértő, ha egyértelműen beállna egy kriptopénz mögé.

Antonopoulos minden ajánlatot visszautasít. Persze sok influenszer pont ennek ellenkezőjét teszi, ezért ő is figyelmeztet: mindig legyünk óvatosak a kedvenc megmondóemberünk akutálisan hájpolt coinjaiva: ha egyértelműen profitot ígérnek, az 100% ponzi. Ha be kell szerveznünk másokat is, az 100% piramisjáték és az ICO/IEO többsége egy nagy pump-and-dump-ra jó.

Andreas Antonopoulos véleménye a Facebook által kibocsátott kriptopénzről

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img