PoolTogether: a kriptopénz lottó amin senki sem veszít?

spot_img

Az Ethereum blokkláncán működő DAI stabil coin köré szervezett lottójátékot a PoolTogether csapata, amin állítólag senki sem veszíthet.

Az átlagos lottószelvények megvásárlásából befolyó pénzt általában csak egyetlen résztvevő szokta megnyerni. Ő viheti el a nyereményalap tekintélyes részét, miközben a többség veszít.

A PoolTogether esetében a résztvevők pénzét egy kamatozó számlán helyezik letétbe. Egy okos szerződés garantálja, hogy az eredetileg befizetett pénzt 15 nap elteltével mindenki automatikusan viszakapja, egy szerencsés játékos pedig ezen felül még az összegyűlt kamatokat is zsebre teheti.

A játék weboldala szerint, a hamarosan induló következő fordulóra eddig összesen 2224 “megtakarítási jegyet” vásároltak meg, amiért valaki 195 DAI-al többet kaphat majd vissza annál, mint amit eredetileg befizetett.

A minimálisan befizethető összeg, tehát 1 db lottószelvény ára 20 DAI (20 USD). A kamatozó számlát a Compound.Finance kezeli, a befolyt kamatok 10%-át pedig a játék szervezője kapja meg. A PoolTogether okos szerződésének működését az oldalunkon is bemutatott Quantstamp felügyeli.

A játékhoz való csatlakozáshoz egy Ethereum kompatibilis böngészőre (pl.: MetaMask plugin használatára) van szükség.

Ha forintért szeretnél Ethereumot vásárolni, látogass el a Coinmixed oldalára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img