Celer Cygnus: ajándék DAI-al csábítanak a CelerX alkalmazás kipróbálására

spot_img

A Celer idén tavasszal debütált a Binance ICO platformján. A négymillió dollár értékben piacra dobott tokeneket alig néhány perc alatt kapkodták el a befektetők, nem sokkal később pedig a tőzsde által támogatott Trust wallet is bejelentette, hogy szorosabbra fűzi együttműködését a projekttel, aminek a napokban állt élesbe a hattyú (cygnus) fedőnevű teljes verziója.

Trust wallet: hamarosan jöhetnek az instant ERC20 tranzakciók

A Celer maga egy úgynevezett second layer megoldás, ami azt jelenti, hogy a neki otthont adó blokkláncra – jelen esetben az Ethereumra – épülve biztosít valamilyen kiegészítő szolgáltatást. A Celer esetében ezek a skálázódást hivatottak elősegíteni és valós idejű, ingyenes tranzakciókat tesznek lehetővé.

Hogy minél esélyük legyen egy saját felhasználói bázis kiépítésére, a fejlesztők elsősorban a blokklánc alapú játékok terén kívánnak terjeszkedni, aminek a következő években egyre több elemző jósol robbanásszerű növekedést.

“A célunk, hogy olyan sima és zökkenőmentes belépést biztosítsunk ebbe a világba, hogy a felhasználóknak ne is kelljen azzal foglalkozniuk, hogy mi az a kripto és a blokklánc. A játékosok megszólítása egy olyan alacsonyan lógó gyümölcs, aminek megragadása nagy segítséget jelenthet majd abban, hogy bebiztosítsuk a Celer jövőjét.”

A Celer ennek kapcsán egy fontos megállapodást is aláírt, ugyanis a Wyre pénzügyi szolgáltatónak köszönhetően, a CelerX mobil alkalmazásból hamarosan már közvetlenül fiat pénzért is megvásárolható lesz a projekt saját kriptopénze, az Ethereum, a DAI és más támogatott tokenek is.

Bíztató statisztikák? A teszt időszak fontosabb számai: havonta 18 000 aktív felhasználó és 4 millió tranzakció, átlagosan 12 perc app-ban eltöltött idő, 20%-os visszatérési arány, 191 000 lejátszott játék, 88 országban rögzített letöltés.

A fejlesztők szerint, a CelerX alkalmazás és a kriptós fizetések integrálása egy játékba akár 10 perc alatt is megvalósítható, és hogy a Cygnus indulásával minél több embert ösztönözzenek az app kipróbálására, a MakerDAO-val is szövetségre léptek. Ennek az együttműködésnek a keretében, bárki aki letölti és kipróbálja az appot, ingyen DAI-t (Ethereum alapú stabil coint) kaphat a számlájára. (Az akció $10 000 értékű DAI kiosztásáig él.)

Ha ti is tennétek vele egy próbát, az androidos verziót innen, az almásat pedig innen tölthetitek le.

Ha forintért szeretnél Ethereumot, DAI-t, vagy más ERC-20 tokent vásárolni, vess egy pillantást a MrCoin kínálatára. >>

Bemutató: Maker és a Dai stablecoin

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img