Kereskedési Tippek: Keny július: +43,2%

spot_img

Keny júliusban +42% profitra tett szert. Összesen 14 trédet nyitott, amiből 7 lett nyereséges. A legnagyobb nyereséget rögtön a hónap elején, a BTC ötszörös tőkeáttétellel való longolásával érte el. Ott több mint duplázott: 114,20%-ot profitált egyetlen ügylettel. A második nagy nyeresége pár nappal később jött, szintén a bitcoin emelkedésére játsztva, ahol újabb ötszörös tőkeáttétellel 45%-ot nyert.  Keny júliusának teljes statisztikáját ebben a pdf-ben tudod megnézni.

Keny a legsikeresebb tréderünk és az összes eddigi statisztikája alapján +215%-os nyereségben van, vagyis április óta megháromszorozhattad a pénzedet vagy a bitcoinodat ha vele tartottál.

A Kereskedési Tippek előfizetési díját már egy kisebb számlával is simán visszahozhattad. Ha április óta követted őt, 100.000 Ft-os kezdőtőkéről indulva most 315 000 Ft lenne a tiéd. A 89 eurós (29 000 Ft) fél éves előfizetés díj ennek mindössze a 10%-a!

A teljes statisztikáját ebben a pdf-ben találod. Rövid összefoglaló:

április: +34,81%

május: +51,23%

június: +86,84%

július: +43,20%

Ha te is szeretnél a részese lenni Keny és a többiek tippjeinek, akkor csatlakozz a Discord szerverünkhöz és fizess elő a Kereskedési Tippekre. Akkor is megéri csatlakozni, ha most még nem fizetsz elő, a beszélgetős szobák ugyanis mindenki számára ingyenesek és a több mint 1000 csatlakozott taggal, itt megtalálod az ország legnagyobb kriptós közösségét.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img