SimpleFX: szeptemberben egy jó tippel akár $250 értékű bitcoint is nyerhetsz

spot_img

A SimpleFX szeptemberben is megrendezi a Kereskedési Ötletek Viadalát, melynek nyertesei $500 értékű BTC-n osztozhatnak. A játékosoknak szeptember 30-ig van lehetőségük arra, hogy a platformon belül megosszák a saját kereskedési ötleteiket, melyeket a hónap végéig megszerzett like-ok, kommentek és megosztások száma szerint fognak rangsorolni (minden interakció 1 pontot ér).

A résztvevők bármennyi kereskedési ötletet közzétehetnek, amit a platform beépített rendszerénnek segítségével a Facebookon és a Twitteren keresztül is tovább oszthatnak, vagy a speciális azonosítóval ellátott linkjükkel más platformokon is közzé tehetnek. Annak aki úgy érzi, hogy sok embert tud mozgósítani, érdemes lehet elindulnia a viadalon, aminek díjazása a következők szerint fog alakulni:

  1. hely: $250
  2. hely: $125
  3. hely: $65
  4. hely: $40
  5. hely: $20

Útmutató a tippek feladásához:

Ha megosztanád az analízisedet, klikkelj a kamera gombra.

Az így készült képernyőfelvétel mellé írj egy rövid magyarázatot, amiben tömören összefoglalod az elképzelésedet:

  1. Add meg, hogy a tipped milyen árfolyammozgást elemez (iránytól független, süllyedő, oldalazó, emelkedő).
  2. Adj egy címet a tippednek.
  3. Foglald össze, hogy mire alapozod a feltevésedet.
  4. Döntsd el, hogy megtiltod-e másoknak, hogy kommenteljék az ötletedet. (Ezt nem érdemes bepipálni, mert pontoktól eshetsz el.)
  5. Ezután pedig a Save gombbal mentsd el az ötletedet.

Fogadd el a felhasználási feltételeket (I agree) és menj a megerősítésre (Confirm).

Ezt követően az oldalsávban láthatod viszont a tippedet, aminek a megosztás (Share) gomjára klikkelve választhatod ki, hogy milyen módon szeretnéd közzétenni az ötletet. A Share to shoutbox-al az oldal beépített nyíilvános chatjén is meg tudjuk azt jeleníteni, ezt a lehetőséget is érdemes kihasználni.

Ha több ötleted is van, azokat a saját profilod alatt menedzselheted, amit a menüből () érhetsz el. Itt azt is figyelemmel kísérheted, hogy eddig hány interakció érkezett az egyes tippjeidhez.

A nyereményjáték során korlátlan számú tippet adhatsz fel és bármilyen SimpleFX-en elérhető kereskedési párról megoszthatod a gondolataidat, így a kriptopénzek mellett a hagyományos valuták, indexek, részvények, árucikkek és nemesfémek grafikonjait is érdemes figyelemmel kísérni. A játék szabályzata szerint a tippeket nem kell megtenni, pusztán azok közzététele is feljogosít a díjak elnyerésére.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img