A jövő heti SIBOS talán még tolhat egyet az XRP árfolyamán

spot_img

Tegnap egy cikkben és egy élő elemzésben is foglalkoztunk az altok helyzetével, köztük az XRP kiemelkedően jó teljesítményével. Ezzel kapcsolatban hívnám fel a figyelmeteket arra az eseményre, ami a következő napokban adhat még egy löketet kedves ellenségünknek.

Mint minden évben, a nemzetközi bankközi utalásokat felügyelő SWIFT idén is megrendezi a SIBOS konferenciát, amin számos vezető pénzintézet vezetője fog előadást tartani. A jövő héten hétfőtől szerdáig tartó eseményen az XRP mögött álló Ripple is előadást fog tartani (szeptember 25. 10:45 GMT), melynek címe “A határokon átívelő fizetési szolgáltatások jövője” lesz.

Noha nem hinném, hogy itt bármilyen fontos dolgot bejelentenének a cég vezetői, de a mostani kedvező hangulatban (zöld napok + a BAKKT is jövő héten hétfőn fogja megnyitni a kapuit) nem tartom kizártnak, hogy némi konszolidációt követően a rendezvény előtt még legalább egyszer begyútjsák az XRP rakétáit.

Szeptember 23-án indul a Bakkt

Ennek kapcsán én a 4 órás grafikonokat figyelném, ahol az EMA10 és EMA21 mozgó átlagok által meghatározott szintek segíthetnek annak eldöntésében, hogy érdemes lehet-e további növekedésre játszanunk. (Ezek az indikátorok, ezen az idősávon viszonylag megbízható segédeszköznek számítanak a mostanihoz hasonló kitörések elemzése során.)

A cikk megírásának pillanatában, a BTC grafikonon az EMA10, az USDT grafikonon pedig az EMA21 szint éppenséggel megfogni látszanak a tegnap délutáni csúcs óta tartó zuhanást, ám az csak a következő órákban fog kiderülni, hogy ezekről tényleg újra nekirugaszkodhat-e az árfolyam.

XRP/USDT (4H): a kék színnel jelzett EMA21 jelenleg megfogni látszik az esést.

XRP/BTC (4H): a piros színnel jelzett EMA10 jelenleg megfogni látszik az esést.

Jelenleg tehát nem áll rosszul az XRP-t tartók helyzete, de ha az árfolyamokat jelző gyertyák az EMA21 szintek alatt zárnának, érdemes lehet újragondolni a lehetőségeinket. A módszer persze más kriptopénzek elemzése során is alkalmazható.

Ha szívesen beszélgetnél másokkal a kereskedésről, csatlakozhatsz Discord csatornánkhoz, vagy előfizethetsz a Kereskedési Tippek szolgáltatásunkra.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img