100 BTT-t kapsz, ha kitöltöd Justin Sun kérdőívét

spot_img

A TRON, és a BitTorrent ellentmondásos vezetője, az ifjú titán Justin Sun közzétett egy kérdőívet Twitter csatornáján, minden kitöltőnek felajánlott 100 BTT-t, azok, akik értékes kommenteket is hagynak a 23 kérdésből álló kérdőív végén, még akár további 10 000 BTT-t is kaphatnak.

A kérdőív itt tekinthető meg, a célja, hogy a készülő P2P filemegosztó rendszer a – leendő – felhasználók visszajelzése alapján készüljön el, ahogy azt Sun is hozzátette: a minőségi termékek a felhasználók visszajelzései alapján készülnek.

Ahogy említettük, nem a – felvásárolt – BitTorrent Sun egyetlen projektje, hozzá kötődik a market cap, azaz tőkeérték szerint az egyik vezető kriptopénz, a tron (TRX), a mögöttes projekt, a TRON sokszor került a nemzetközi kriptopénz-közösség célkeresztjébe, sokan meggyőződéssel állítják, hogy Sun és csapata összeollózta a technológiát bemutató White Paper-t, sok probléma van az egésszel.

Az mindenesetre biztos, hogy számos fejlesztés, és sok kisebb-nagyobb projekt jelent meg a TRON háza táján az elmúlt egy-két év során, ezekről mi is rendszeresen beszámoltunk, mindent, amit a témában írtunk itt lehet megtekinteni.

Kövess minket a Facebookon, a YouTube-on, és csatlakozz Discord csatornánkhoz, hogy értesülj a hasonló lehetőségekről!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img