Ha még nincs programod ma estére

spot_img

Magyar idő szerint ma este 19:00-kor fog kamatdöntő ülést tartani az amerikai jegybank, ahol az elemzők a világgazdaság bizonytalanságai miatt, a globálisan is irányadó dollárkamatsáv mértékének csökkentésére számítanak. Egy esetleges válságtól való félelem fundamentálisan a pénzügyi menekülőeszözök értékét erősítheti, például az aranyét, vagy az egyre többek által az értéktárolás eszközének tartott bitcoinét.

Mivel az elmúlt napokat a BTC egy oldalazó ingázással töltötte, nem kizárható, hogy ha addig sem történik semmi érdemleges, akkor a megbeszélésről érkező hírek ismét képesek lesznek irányt adni a bitcoinnak, így aki szeret kereskedni, annak ma este érdemes lehet a fél szemét a grafikonokon tartania. Egy számunkra kedvező döntés mellett szintén pozitívan hathat az általános hangulatra, hogy holnap lesz a Bitcoin white paper megjelenésének 11. évfordulója, amit mi mással, mint egy látványos tüzijátékkal lenne a legjobb megünnepelni.

Ha te is a chartok társaságában tervezed tölteni az estéd, nézz be a Discord csatornánkra, ahol tegnap egyik vezető kereskedőnk Keny, a 100-szoros tőkeáttétel való kereskedés rejtelmeibe vezette be az érdeklődőket.

Keny szeptemberben 30%-kal tudta növelni a bankrollját, fő vadászterületei a Binance és a Bitmex voltak. Ha szeretnél élőben értesülni Keny legújabb tradejeiről, fizess elő a Kereskedési Tippek szolgáltatásunkra.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img