Valószínűleg kiszivárgott az összes Bitmex felhasználó email címe

spot_img

Valaki nagyot hibázott, amikor néhány órával ezelőtt jóváhagyta a Bitmex hírlevelének kiküldését. A titkos másolat (BCC) helyett, csak sima másolatként (CC) feladott értesítőt így a többiek email címeivel együtt olvashatták el a tőzsde felhasználói.

Egy email kötegben 1000 név található, így az adatbázis nem egy darabban, hanem ezer-ezer nevet tartalmazó részletekben szivárgott ki és valószínűleg minden felhasználót érinthetett.

Ha erős jelszót és 2fa azonosítót használtok a Bitmexen, akkor valószínűleg semmilyen közvetlen veszély nem fenyeget benneteket, de érdemes lehet megfontolnotok egy új számla létrehozását. A Bitmexen jelenleg nincsen lehetőség az email címek megváltoztatására. Bevallom hogy nem tudom, hogy ez mindig is így volt-e, vagy csak most, biztonsági okokból kapcsolták-e ki ezt a funkciót.

Ha egy új Bitmex fiók létrehozása mellett döntenétek, akkor a tőzsde 10%-kal kevesebb jutalékot fog levonni tőletek, ha ezen a regisztrációs linken keresztül hozzátok létre az új számlátokat. A regisztrációtokkal az oldalunkat is támogatjátok, amit ezúton is köszönünk nektek.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img