Enjin: 50%-os ugrás a Microsoft bejelentése után

spot_img

Tegnap délután 800 satoshiról 1200 fölé ugrott az Enjin, miután neve megjelent a Microsoft új, gyűjtögetős játékának honlapján.

Az Azure Heroes digitális figuráival a Microsoft azokat az egyéneket szeretné jutalmazni, akik elkötelezettek a vállalat felhő platformja (Azure) iránt, és fejlesztőként, oktatóként, vagy akár más módokon, de hozzájárulnak annak működéséhez. A többféle kategóriában jelölhető közösségi hősök munkáját az Enjin blokkláncán kibocsátott egyedi és limitált példányszámban kiadott tokenekkel, egyfajta modern státuszszimbólumok formájában szeretnék elismerni.

A mostani bejelentéssel az Enjin egy újabb globális vállalat támogatását szerezte meg. Márciusban a tokenek értéke alig néhány hét alatt a nyolcszorosára növekedett, miután a Samsung S10-es készülékébe integrált tárcáról készült reklámanyagon tűnt fel az token neve.

A kép megjelenésével a 30 millió dolláros piaci részesedésű ENJ értéke 160 millióra növekedett.

Egy hónappal ezelőtt a világ legnagyobb tárcaszolgáltatója, a Blockchain.com is pénzt fektetett a startupba, ami már mintegy 40 alkalmazás és játék (köztük a Minecraft) fejlesztésén és az Ethereum hálózattal való összekapcsolásán dolgozik, de mellettük partnerük még a világ egyik legnagyobb játékfejlesztésekért felelős cége, a Unity is.

Enjin blokklánc fejlesztő készlet Unity-re az Ethereum testneten

A tegnapi pumpot követően ma hajnalig korrigált az árfolyam, ahonnan egy korábbi (sárga színnel jelölt) kereslet-kínálati szintről sikerült ismét elrugaszkodnia. Hogy a mostani piaci körülmények között lesz-e még további kraft ebben a hírben, és tol-e az ENJ még egy Samsungot, azt egyelőre korai lenne megmondani.

ENJ / USDT – Binance

Aki bízik a további emelkedésben és daytradelné a tokent, annak első körben a kék sáv környéke biztosíthat egy jó beszállási pontot, a két korábbi leszúrás alá (piros csík) tett stop-lossal. Ha ez nem jönne be, a narancssárgával jelölt zóna lenne a következő, ahol megfontolnám a vásárlást, de a bitcoin mostani vergődése miatt (tegnap ugyebár volt egy 700 dolláros kilengésünk) kicsit lutrinak érzem a dolgot. Ha szeretsz kereskedni, Discord csatornánkon hasonló érdeklődésű kriptósokkal is megismerkedhetsz, vagy akár kikérheted szakértőink véleményét is.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img