Bitcoin árfolyam és kilátásai

spot_img

Az elmúlt két nap során 7100 dollárról 6600-ra esett a bitcoin árfolyama. A közép- és rövidtávú árfolyam medvés, de legfeljebb oldalazó, egy hónappal ezelőtt is ezen a szinten álltunk. A lefelé tartó csatorna még tart, de ha 6500$-os szint alá megyünk – amihez már nagyon közel vagyunk, akkor borul a jelenlegi struktúra és egy újabb eladási hullám következhet.

Fliblib, az ismert tréder – aki pár hónapja Magyarországon is tartott egy előadást arra figyelmeztet, hogy kritikus szinten mozgunk.

Az árfolyam jelenleg ugyanis egy fontos, nyolc éve tartó trendvonal alján mozog. Ha ez tartósan megtörne, akkor a logaritmikus grafikon növekedési pályája is invalidálódna.

Filbfilb grafikonján látható, hogy a BTC nyolc év alatt elég sokszor értintette a csatorna also határát, de egyszer sem esett ki belőle. Érdemes megjegyezni, hogy a grafikon a 2018-as medvepiac idején is pontosan jelezte előre a 3000 dolláros aljat.

A stock-to-flow model hosszú távú előrejelzésének pártolói még magabiztosak lehetnek. A modelről itt írtunk részletesebben. PlanB szerint csak akkor bukik a stock-to-flow model, ha 2021 év végére a bitcoin nem zár 50 és 100 ezer dollár között.

A Discord szerverünkön továbbra is figyeljük és kibeszéljük a piac mozgásait. Balage kolléga a következő grafikonon vázolta fel, hogy a bikás és a medvés forgatókönyvnek milyen lehetőségei lehetnek.

Csatlakozz a Kripto Akadémia Discord szerveréhez, ahol Magyarország legnagyobb kriptopénzes közössége vár rád. Fizess elő a Kereskedési Tippekre, ha tapasztalt kereskedőink szignáljaihoz szeretnél hozzáférni.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img