Elhunyt Blummer Tamás, független Bitcoin fejlesztő

Megosztom

Sajnálattal értesültünk róla, hogy elhunyt Blummer Tamás, aki független fejlesztőként és gondolkozóként a nemzetközi Bitcoin közösség meghatározó alakja volt.

Tamás a 90-es években a Deutsche Bank elemzője volt, később pedig a Morgan Stanley budapesti fejlesztői csapatának vezetője lett. Programozóként 2012 óta járult hozzá a Bitcoin ökorendszerének növekedéséhez, többek között az ő nevéhez fűződik a Rust programozási nyelvhez készített fejlesztői könyvtár létrehozása.

Tamás a halálát megelőző hetekben is aktív volt, az utolsó Bitcoinnal kapcsolatos blogbejegyzését december 16-án tette közzé. A Bitcoin születésnapján megjelenő utolsó Twitter üzenetében hálát adott azért, hogy ezen a projekten dolgozhatott.

Tamás tavaly májusban egy népszerű kriptós podcast vendége volt, a vele készült interjút itt hallgathatjátok meg.  A nemzetközi közösség több ismert tagja is megrendülését fejezte ki halálával kapcsolatban. Nyugodjék békében.

“Az elmúlt három évben rendületlenül harcoltál a rákkal. Hiányozni fog a barátságod, a bölcs szavaid és a humorod. Köszönöm mindazt, amit az életről és a Bitcoinról tanítottál nekem. Fájó szívvel búcsúzom tőled.”

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel