Az FTX BULL és BEAR tokeneit listázza a Binance

spot_img

Már elérhetőek és kereskedhetőek a Binance új tokenjei, amik az FTX tőzsdével való együttműködés eredményeképpen jöhettek létre.

A párok a következők:

Bitcoin:

BULL/USDT

BULL/BUSD

BEAR/USDT

BEAR/BUSD

Ethereum:

ETHBULL/USDT

ETHBULL/BUSD

ETHBEAR/USDT

ETHBULL/BUSD

Akinek nem mondanak semmit a BULL és BEAR nevek, azoknak érdemes tudni, hogy régebben az FTX tőzsde fejlesztette ki ezeket. Olyan ERC20 és BEP2 tokenekről van szó, amik magukba foglalnak 3X-os tőkeáttételt. Ha pl. az ETH egy nap alatt 1%-ot megy felfelé, az ETHBULL árfolyama 3%-ot emelkedik az adott coin (pl. USDT) ellenében.

Előnyük, hogy ugyanolyan könnyen vásárolhatóak és kereskedhetőek, mint bármely más Binance token a spot tőzsdén, csak nem kell a fedezettel, kölcsönvétellel, vagy a tőkeáttétel finomhangolásával törődnünk.

Tulajdonképpen mindegyik token háromszor annyit megy fel vagy le, mint a hagyományos BTC vagy az ETH árfolyama.

Mivel a Binance partnerei vagyunk, van egy egyedi ajánlatunk minden tagunk számára: minden kfizetett jutalékodból 20%-ot visszatérítünk. Ennél jobb ajánlatot nem találsz a piacon. Hogy mit kell tenned ahhoz, hogy mindig visszakapd ezt a pénzt, azt elolvashatod ezen a linken.

Röviddel a megjelenés után az ETHBULL és ETHBEAR kereskedési párokon leállt a kereskedés, amit a cikk megírásakor még nem állítottak vissza, de vélhetően hamarosan helyreáll a működés.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img