Binance: kártyás vásárlás 1%-os jutalékért és 10 USDT ajándék a kereskedésért

spot_img

A kínai újév vagy holdújév a világ népességének negyede számára az év egyik legfontosabb eseménye, amit idén január 25-én fognak megünnepelni. A tavaszváró népszokás hagyományai szerint ekkor kerülnek átadásra a “piros tasakok” is, mely során piros borítékba csomagolt pénzt ajándékoznak egymásnak az emberek. Az összegnek páros számnak kell lennie, a páratlan számok ugyanis bajt hoznak mind az ajándékozónak, mind a megajándékozottnak.

Az ázsiai gyökerekkel rendelkező Binance az ünnepi időszakra való tekintettel csökkentette ideiglenesen a jutalékait, amit kihasználhatnak azok, akik VISA bankkártyával szeretnének maguknak kriptopénzt vásárolni. Az akció keretében csütörtök reggel 9 óráig, 1%-os díj levonása mellett van lehetőség a tőzsde saját dollár alapú stabil coinjának, a BUSD-nek a megvételére, amit az oldalon az alábbi kriptókra lehet direktben átváltani:

ADA, BCH, BNB, BTC, EOS, ETC, ETH, LINK, LTC, QTUM, TRX, VET, XLM, XRP. (Mellettük pedig megtalálhatóak a napokban felkerült BULL és BEAR tokenek is.)

Naponta az első 200 olyan felhasználónak, aki legalább 300 EUR értékben vásárol, további 10 BUSD bónuszt is jóváírnak. A kedvezményes vásárlási lehetőségre és a bónuszra az alábbi országokban kibocsátott bankkártyák tulajdonosai lehetnek jogosultak.

A fentiek mellett egy másik promóció is kezdetét veszi a tőzsdén, bár erre a váltó hivatalos hírfolyamában még nem találunk utalást, csupán emailben értesítettek róla egyes felhasználókat. (A Binance Telegram csatornáján viszont megerősítették, hogy valós akcióról van szó.)

A fentiek alapján azok, akik magyar idő szerint ma délután 15 óra és jövő hét szerda délután 15 óra között végrehajtanak legalább egy kereskedést a Binance hagyományos, margin vagy határidős piacain, 10 USDT ajándékot fognak kapni, amit a promóciós időszakot követő 7 nap során fognak jóváírni a számláikon.

Ha szeretnéd visszaszerezni a Binance-nek kifizetett jutalékaid 20%-át, regisztrálj ezen a linken keresztül, ha pedig nem tudod, hogy ez pontosan mit is jelent, akkor olvasd el ezt a cikkünket.

A kínai horoszkóp szerint 2020 a rendkívüli alkalmazkodóképességgel megáldott patkány éve lesz, ami a végsőkig elszántan küzd azért, hogy erős akaratával a történéseket a saját javára fordítsa.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img