Warren Buffett helyett az Apple társalapítójával ebédelt Justin Sun

spot_img

A Tron ellentmondásos alapítója, az ifjú titán Justin Sun hosszú hónapokig ügyesen tartotta életben a hírt, miszerint nem mással, mintsem Warren Buffett-el fog ebédelni, hogy a “klasszikus” pénzvilág és a kriptopénzek végre leülhessenek beszélni. Ebből nem lett semmi, úgy tűnik egy újabb Sun féle hangulatkeltésről volt szó csupán, vitatható, ez esetben nulla valóságtartalommal.

Most azonban valóban találkozott egy igazi hírességgel, csak nem a pénz, hanem a techvilág színpadáról, az illető nem más, mint Steve Jobs társalapítója, a lengyel származású Steve Wozniak.

A kaliforniai Cupertino-ban került sor az ebédre, mindkét fél annak rendje, módja szeirnt áradozott a másikról, csak úgy repkedtek a “legendás” jelzők jobbra-balra. A Warren Buffett-el való találkozás Sun állítása szerint veseköve miatt hiúsult meg, bár sokan kétlik, hogy a fiatal vállalkozó valóban megbetegedett.

Az eredeti, Buffett féle ebédre Sun magával vitte volna a kriptopénzek világának több neves szereplőjét is, köztünk a Binance alapítóját, CZ-t, a Litecoin vezért, Charlie Lee-t, és az eToro első emberét, Yoni Assia-t, illetve a Circle-től Jeremy Allaire-t.

Azért lett volna fontos ez a találkozó, mert a világhírű Buffett erősen szkeptikus a kriptopénzekkel szemben, sőt, egy alkalommal egyenesen “patkányméregnek” titulálta a bitcoint. Sokak szerint mégis hasznos volt az -elmaradt- találkozó, hiszen a mainstream média is sokat foglalkozott már a találkozó lehetőségével is, ezzel segítve a kriptopénzek terjedését.

Azt nem tudjuk, hogy Wozniak és Sun miben állapodott meg, Justin viselt dolgait ismerve valószínűleg semmiben, ha mégis mutatkozik jele egy érdemi együttműködésnek, mi biztosan beszámolunk majd róla. Addig is tanuljunk, iratkozzunk fel a teljesen ingyenes KriptoSuli leckesorozatra, néhány naponta kapunk egy rövid, könnyen olvasható anyagot emailben, a piac egését átlátjuk, mire a végére jutunk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img