Rég nem látott aljon a dominancia, jól mennek az altok

spot_img

Hat hónapja volt utoljára ilyen alacsony a Bitcoin dominanciája. Jelenleg a dominancia 65%-on áll, miután ötödik napja folyamatosan esik. Az árfolyam az elmúlt egy héten 9200 és 9400 dollár között mozgott, vagyis relatíve szűk sávban mozgott.

Ez teret adott az altok emelkedésének. Még korai megmondani, hogy lesz-e ebből új alt season vagy sem, de ebben az időszakban igazán érdemes altokkal kereskedni.

A top 10 lista is egészen jól néz ki: a BCH +13,5%-ot, az ETH +6,16%-ot erősödött, amivel áttörte a 190$-os határt is. Az ADA és az XLM is 8% körül ment az elmúlt 24 órában. A BNB, az LTC, a TRX is 6-7% között teljesített.

A nap egyik nyertese az XRP, ami fél nappal ezelőtt még +11%-os emelkedést mutatott. Az XRP tokent valószínűleg a BitMEX-en beindult futures kereskedés repíthette a mezőny élére.

A kisebbek közül a Decentraland nevű 3D virtuális valóság tokenje, a MANA ment nagyot, kb. 20%-ot. A csapat már hájpolja a közönséget, ugyanis két hét múlva válik publikussá a Decentraland. Ez azt takarja, hogy a hálózat és a játék kikerül a fejlesztők „garázsából”, a hálózatot teljesen decentralizálják, többé már ők sem nyúlhatnak bele a kódba önkényesen, nem változtathatják meg a szabályokat, nem szólhatnak bele a MANA gazdaságába vagy az virtuális ingatlanok sorsába.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img